Despre noi

Companiile farmaceutice precum şi laboratoarele de cercetare îşi doresc ca noile produse, fie ele medicamente generice sau molecule noi, să ajungă pe piaţă cât mai repede posibil. Pacienţii la rândul lor îşi doresc să beneficieze de cele mai noi şi eficiente terapii.


Deoarece siguranţa pacientului este primordială, moleculele noi, substanţele active sau produsele generice sunt supuse unor examinări minuţioase, parcurgând un drum lung şi de multe ori anevoios înainte de a ajunge la beneficiarul final: pacientul.


Astfel a luat naștere mai întâi ideea, apoi proiectul Centrului de Cercetare Clinică și Analitică pentru Industria Farmaceutică.


Centrul nostru include o Unitate Clinică respectiv un Laborator Bioanalitic, completat de un Laborator Clinic.

 

Centrul nostru este unul dintre cele mai moderne şi cele mai bine pregătite centre clinice și bioanalitice, pus la dispoziţia dumneavoastră, a producătorilor de medicamente, cu scopul primar de a vă uşura evaluarea produselor originale și generice.

 

Efectuăm studii clinice de fază I și bioechivalenţă, astfel, colaborând cu noi, veți putea reduce semnificativ timpul în care medicamentului dumneavoastră va fi autorizat și va ajunge pe piață!

 

Reprezentăm cea mai bună soluţie în ceea ce priveşte accelerarea dezvoltării unor produse farmaceutice de ultimă generaţie, oferindu-vă servicii de calitate cost-eficiente!

 

 posdru