Centrul de Cercetare

Organizaţie de Cercetare prin Contract (OCC), specializată în efectuarea de studii clinice. 

Centrul de Cercetare Clinică și Analitică al S.C. Vim Spectrum S.R.L. este o Organizaţie de Cercetare prin Contract (OCC), specializată în efectuarea studiilor clinice de fază I, a studiilor cu beneficiu terapeutic (fază II-III) și a studiilor de bioechivalență. Oferim servicii pentru industria farmaceutică pe bază de contract.


Acoperim o nișă specială a pieței biotehnologiei și cercetării farmaceutice, țintind elaborarea, validarea şi dezvoltarea metodelor bioanalitice, managementul proiectelor şi a datelor, servicii de farmacocinetică şi biostatistică, efectuarea studiilor de fază I, a studiilor cu beneficiu terapeutic (fază II-III) și a studiilor de bioechivalență, în funcție de cerințele sponsorului.

 

Centrul nostru este cea mai bună alegere în procesul de a trece un medicament de la faza de proiect până la aprobarea comercializării lui de către autoritățile naționale sau internaționale.

 

Personalul nostru vă stă la dispoziție, scutindu-vă de grijile managementului acestor activități.

 

DEFINIȚIE: Organizație de Cercetare prin Contract (OCC) = Contract Research Organization (CRO) – persoană sau organizație (comercială, academică sau de altă natură) contractată de sponsor pentru a realiza una sau mai multe sarcini și funcții în cadrul unui studiu clinic.  - Definiție ICH (Conferința Internațională de Armonizare)


Detalii