Rólunk

A gyógyszeripari cégek és kutató laboratóriumok célja, hogy új termékük, legyen az generikus gyógyszer vagy új hatóanyag, minél hamarabb piacra kerülhessen. A maguk során a betegek is azt akarják, hogy az új, hatékonyabb kezelésben részesülhessenek.

 

Viszont, a betegek biztonsága mindennél fontosabb, ezért az új molekulák, hatóanyagok és generikus készítmények alapos vizsgálatnak vannak alávetve, mielőtt a végső felhasználó - a beteg - kezébe kerülhetne.

 

Ez a gondolat vezetett a Klinikai és Analitikai Gyógyszervizsgáló Központ ötletéhez, majd projektjéhez.

 

Központunk három részből épül fel: egy klinikai egységből, egy bioanalitikai laboratóriumból és egy klinikai laboratóriumból.

 

A Központ egy modern, jól felszerelt klinikai és bioanalitikai központ, amelyik gyógyszereket gyártó cégek rendelkezésére áll, megkönnyítve a készítmények vizsgálatát, a gyógyszerek hatékonyságának felmérését.

 

A fázis I és bioekvivalencia vizsgálatokat általunk végezve jelentősen csökkentheti a gyógyszerének forgalomba hozatalához szükséges időt.

 

A legjobb megoldást nyújtjuk új gyógyszerészeti termékek kifejlesztéséhez, költséghatékony, minőségi szolgáltatásokat biztosítva Önöknek.