Önkéntesség

Végezzünk együtt fázis I, fázis II-III és bioekvivalencia vizsgálatokat!

Mit jelent a bioekvivalencia vizsgálat?

 

Egy olyan klinikai vizsgálat, melyet egészéges önkénteseken végeznek, és amelynek során összehasonlításra kerül a vizsgált (generikus) gyógyszer és a referencia (originátor) gyógyszer plazmakoncentrációja.

 

Mit jelent a fázis I. vizsgálat?

 

A fázis I. vizsgálat során első alkalommal próbálnak ki egy új gyógyszerhatóanyagot emberen. Ebben a szakaszban minden esetben egészséges önkéntesek vesznek részt. A fázis I. vizsgálatok célja, hogy információkat gyűjtsenek arról, hogyan oszlik el a hatóanyag a szervezetben, tesztelik, hogy az adott gyógyszerhatóanyagból mekkora dózist visel el a szervezet, azonosítják az esetleges mellékhatásokat, megítélik a biztonságosságot, nyomon követik a gyógyszer felszívódását és kiürülését a szervezetből. Ezen információk birtokában határozható meg az vizsgált hatóanyag ún. farmakokinetikája.

 

Az Ön ideje értékes számunkra!

 

Éppen ezért célkitűzésünk, hogy megfelelő kényelmet és biztonságot nyújtsunk Önnek a vizsgálat ideje alatt.

 

Önkéntesként ingyenes orvosi- és laborvizsgálatokban fog részesülni. A vizsgálat napján az önkéntesek a Központunkban fognak tartózkodni, ahol teljes körű, minőségi ellátásban részesülnek.

 

Önkéntesként nemcsak az orvoslás fejlődésében vehet részt, de pénzbeli juttatást is kaphat a segítségéért, a vizsgálat komplexitásátának és időtartamának függvényében.

 

Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk barátaival és kollégáival együtt. Együtt hatékonyabbak lehetünk a jövő kutatásában.

 

Felkeltettük érdeklődését? Jelentkezzen önkéntesnek az Önkéntes jelentkezési lap kitöltésével vagy hívjon bennünket telefonon.